lørdag 14. mars 2015

Blogg-spotlight 2

Velkommen til min andre «blogg-spotlight», hvor jeg anbefaler blogger jeg selv leser jevnlig, og som jeg synes fortjener å få skryt. Felles med bloggene og -innleggene jeg anbefaler her er at de ikke allerede har fått så veldig mye oppmerksomhet. Det er flere jeg vet om som jeg virkelig synes burde vært med, men som allerede er blitt delt hyppig på Facebook og/eller i media, men i denne listen vil jeg holde meg til blogger du mest sannsynlig ikke har lest før.

http://dyreglede.wordpress.com






Ingeborg gikk i klasse med meg på folkehøyskolen i Grong, og er en omsorgsfull, klok, kunnskapsrik og sterk jente som blogger om friluftsliv, hund og dyrehold. Inspirerende turskildringer, flotte bilder og mye bra om hundehold!


http://sandragundersen.com





Har fulgt bloggen til Sandra en stund, og selv om hun strengt tatt har fått litt mediaoppmerksomhet, og noen av innleggene hennes har blitt delt hyppig på Facebook, vil jeg tro hun er ukjent for de aller fleste, så legger ut en link til bloggen hennes her :). Sandra har slåss mot psykisk sykdom i lengre tid og ble nylig utnevnt til nestleder i Mental Helse Ungdom, og hun bruker bloggen både til å fortelle om hverdagen sin og samtidig spre kunnskap om alt fra psykisk helse til livet som uføretrygdet til grensesetting og overgrep.










Norge sett utenfra. Australske "L-Jay" bor i Nord-Norge sammen med en "innfødt" og blogger om hverdagsliv, norsk kultur, og utfordringene som ny i Norge. Tror bloggen er interessant både for oss nordmenn, som får sett vårt eget land fra en ny vinkel, og for folk i utlandet som lærer om norske matretter, tradisjoner, og om hvordan samfunnet vårt fungerer; og selv for oss nordmenn er det mye å oppdage her, for eksempel har hun nylig lagt ut oppskrift på nordnorske lefser;).










En blogg om alt mellom himmel og jord, fra en jente i Stockholm som skriver om livet som sirkusutøver samtidig som hun bruker bloggen som portefølje. Kategoriene du kan utforske er kunst, freelancearbeid, grafisk design, illustrasjoner, foto, hverdagsliv, magedans, sirkus, poledance, stretching og trening. Ikke mye tekst, men desto flere flotte bilder!

2 kommentarer:

  1. Takk for gode tips til blogger å lese, den ene følger jeg men de andre hadde jeg ikke sett :) Er mange fine blogger man aldri finner så dette var en fin ide :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Mhm, liker å anbefale blogger og -innlegg jeg kommer over som jeg synes fortjener å bli skrytt av :).

      Slett