søndag 15. mars 2015

Liten oppdatering: Prøver ut Wordpress

Okei, så siden "alle" er på Wordpress og lovpriser tjenesten opp i skyene, og siden jeg begynner å gå lei tekstbehandlingsprogrammet til Blogger (blant annet), har jeg opprettet en blogg på livetkanfly.wordpress.com. Jeg er ikke helt sikker på om jeg kommer til å bli værende der -- det ser lovende og mer "proffesjonelt" ut, men jeg må blant annet visstnok ut med 90 dollar (pluss/minus 800 kroner i året) i året for en fordelspakke for å få lov til å utforme fonter, farger osv. akkurat som jeg vil ha dem. Vet ikke helt om jeg er klar for å bruke så mange penger i året på en blogg, liksom, og liker helst å kunne stille inn ting selv, ikke bare bruke tema jeg får av bloggtjenesten ;).

Har i alle fall kopiert hele bloggen over dit, og inntil videre vil nok evt. nye innlegg havne der. Skjønt, det blir færre innlegg til jeg får ny laptop, i og med at "e"-knappen på tastaturet ikke virker lenger, noe som gjør det litt tricky å skrive på den (jeg må inn på tegnkart, kopiere "e"-tegnet, og trykke control+v for å lime den inn hver gang jeg vil ha den. Typisk min flaks at når en bokstav faller bort, er det den som brukes mest både på norsk og engelsk ;).

2 kommentarer:

  1. Jeg er veldig fornøyd med wordpress og jeg har prøvd diverse blogger før det. Jeg har den som jeg ikke betaler for siden det er såpass mye i året, men du kan legge til bakgrunnsbilde fra dine bilder ol, så da kan du få det tålig tilpasset egne ønsker. Gleder meg til å se din nye blogg/bloggsted :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Fornøyd så langt :) . Blir nok mer blogging når jeg får ny data, denne holder på å ta kvelden;)!

      Slett