fredag 22. juni 2012

Kjært gjensyn med Bergen sentrum

Gi nettleseren din litt tid til å laste bildene, de er høyoppløselige panoramafotografier.Har da vært og hengt hos Rut i noen dager. Har hatt det kjempekjekt, og har fått hengt masse i sentrumsområdet og kost oss. Har ikke fått tatt bilder, for glemte laderen til mobilen hjemme, men Bergen er i alle fall nydelig sommerstid, og så vanvittig koselig at du ville ikke trodd det. Har hatt noen fine daffedager, og fått hengt på Torgallmenningen og ruslet rundt i Bergen by. Har og vært hjemme i Fana med familien, men lite som skjer der, og vil heller henge med bestisen min, og forsøke å få kontakt med andre venner i Bergensområdet:)?


Laksevåg
Kilde: Wikimedia

Har i hvert fall kost meg, slappet av, preiket en del tull og spist masse is, og planlegger barhopping, Monopolkos og hyttetur med bisken. Var litt deppa i Sogndal da alle dro og jeg satt igjen uten arbeid, så da foreldrene kom innom bestemte jeg meg for å spare busspengene fra saftbygda til Bergen og bare sitte på med dem hjem. Tror det var på søndag, så har vært her over en halv uke nå.Håper sommeren blir bra for dere andre der ute også! Om noen vil finne på noe, så gi en lyd!

5 kommentarer:

 1. Kan folk du ikkje har treft før òg gje ein lyd? ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmmmm! Det kan godt tenkes;)! Vi kan planlegge noe i morgen, kanskje:)

   Slett
  2. Ikkje meg imot! Eg treng òg å utfordrast sosialt (det eg gjorde der var f.eks over gjennomsnittet skummelt), og er jo i Bergen, så :-)

   Slett
  3. E du på Face? Du kan sende navnet ditt til oyvindsw@hotmail.com om du ikke vil legge det igjen her:).

   Slett
  4. Bare tenker at det hadde blitt lettere å planlegge noe over face, liksom, men opp til deg:).

   Slett