mandag 21. mai 2012

Karaoke-kulturmelding


Har vært på tidenes mest kreative og koselige 17. mai-arrangement :D ! I Sogndal har det vært tradisjon i over 15 år å holde karaokekveld på Meieiet på 17. mai. Har aldri vært på karaokekveld før, og i hvert fall aldri på 17. mai;), men denne kvelden var det på med vakt-skjorten og få med seg en uhøytidelig kosekveld.

Og kosekveld ble det, her snakker vi god stemning og mange som våget seg opp på scenen, og en god jobb fra Kikki (se Dagen derpå) som hadde sin siste natt som karaokevert. Det var to typer sangere -- de som turte å drite seg ut og de som var scenevante og gode sangere, og karaoke handler jo om begge deler, det skal være uhøytidelig og morsomt såvel som koselig. Hadde en daffe-17. mai selv, påtross av planer om å delta sterkt og gå i tog og greier, og var glad jeg troppet opp og fikk med meg denne fantastiske kvelden. Og jeg sier igjen -- herregud, for et fantastisk studentmiljø Sogndal har!


Kom en freelancer-reporter og lage kulturmelding fra kvelden, du kan besøke bloggen hans her og høre kulturmeldingen på NRK her!En god måte å avslutte nasjonaldagen på:3.

Takk til alle som møtte for hygge og
eksemplarisk oppførsel fra de mange oppmøtte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar